Mushroom brown baby - wiegdeken wol

Vorige Artikel 25 van 34 Volgende

Klippan wiegdeken Mushroom bruin

Wiegdeken Mushroom heeft een ingeweven motief en is aan de uiteinden mooi afgewerkt met een festonsteek. Deze deken is dichter geweven dan de normale wollen deken en is dikker en warmer, zeer geschikt voor de koude wintermaanden. Daarnaast zijn deze dekens jacquard geweven waardoor de achterkant van de deken precies het negatief is van de voorkant.

RECYCLED WOOL
De wiegdeken is gemaakt van 50% recycled wool en 50% lamswol. Recycled wol is wol dat bij het productieproces overblijft, het wordt verzameld en opnieuw gebruikt. De wol die wordt gerecycled is een blend van alle kleuren waardoor er een gemêleerd grijs/bruin garen ontstaat.

Merk: Klippan, Zweedse dekens & plaids
Artikel: Wiegdeken
Afmeting: 65 x 90cm
Materiaal: 50% recycled wol - 50% lamswol

Ontwerper:
Het is een ontwerp van Tina Backman, zij is grafisch ontwerper is erg geïnspireerd door de natuur, dat zien wij terug in haar ontwerp "Hills" en "Smålandsskog". Deze ontwerpen illustreren hoe mooi en variabel het Zweedse landschap kan zijn.


Dierenwelzijn
Wij geven veel om dierenwelzijn, de lamswol voor deze wiegdeken komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid.
De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren en de wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt.

Wasvoorschrift:
Wol heeft van nature een vuilafstotende eigenschap en daarom is het niet nodig om de wollen wiegdekens te wassen. Wij adviseren de dekens buiten “te luchten” wanneer het vochtig weer is.
Als u het toch nodig vindt de wiegdekens te wassen volg dan de instructies hieronder:
- Dry cleaning only
- Strijken op een lage temperatuur.

 

 

 

 

© 2010 - 2022 Dynamic Comfort Bestelsite voor Winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel