Kom naar de Klippan Showroom

Beurzen?
Tijdens beurzen laten wij u altijd graag de nieuwe plaids en dekens van het nieuwe seizoen zien, normaal vindt u ons op TrendZ in Gorinchem en de showUp in Vijfhuizen. Maar dit najaar pakken wij het anders aan.


Klippan Showroom in Weesp
Ons verkoopteam van Fashion Statements heeft de Klippan Showroom ingericht met de nieuwste najaarscollectie van Klippan. De nieuwe Gotland multi grey is één van de mooie nieuwe kleuren die aan de Gotland serie is toegevoegd.
Klippan werkt vanaf hun vroege begin jaren al duurzaam en mileuvriendelijk dat nu de recycled wool collectie is uitgebreid met unieke dekens als House in the Forest en de Square is geen verrassing maar een logische stap. Ook deze bijzondere dekens zijn in de showroom te bewonderen.
Kom langs en voel de mooie kwaliteit van de Klippan plaids & dekens!!
Naast de Klippan collectie kun je ook de sfeervolle Bengt & Lotta items inkopen. Mooie nieuwe kandelaars en keuken linnen!

 

Maak een afspraak en kom naar de Klippan Showroom in Weesp en laat je inspireren.
De showroom ligt vol met de mooiste Klippan plaids & dekens en Liesbeth & Marjolijn van Fashion Statements ontvangen je graag, wil je een afspraak mail: info@fashionstatements.nl.  Volg Fashion Statements via FB

Adres:
De Showroom is gevestigd op:
Pampuslaan 60, 1382 JR Weesp

Bekijk de nieuwe catalogus:

© 2010 - 2020 Dynamic Comfort Bestelsite voor Winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel