Wave - recycled wol

Artikelnummer: 2120
Artikel 25 van 46

Klippan plaid recycled wool Wave

 

Wave
Plaid Wave is een van de receycled wool plaids van Klippan.
Dit plaid heeft een ingeweven motief wat aan beide kanten van het plaid gelijk is. De uiteinden zijn mooi afgewerkt met franjes in de kleur van het plaid. Omdat het plaid is gemaakt van gewone eco-lamswol gecombineerd met receycled wool is het een bijzonder en duurzaam plaid. Heerlijk warm en verkrijgbaar in een paar mooie matte tinten.

RECYCLED WOOL
De Wave is gemaakt van 50% eco-lamswol en 50% recycled wool. Recycled wol is wol dat bij het productieproces overblijft, het wordt verzameld en opnieuw gebruikt. De wol die wordt gerecycled is een blend van alle kleuren waardoor er een gemêleerd garen ontstaat.

Klippan, een 100% natuurlijke collectie
Alle lamswol komt uit Nieuw-Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. Klippan geeft veel om duurzaamheid en dierenwelzijn en doet geen concessies aan kwaliteit.

Merk: Klippan, Zweedse dekens & plaids
Artikel: Plaid voor op de bank of op het bed130 x 200cm
Materiaal: 50% eco-lamswol en 50% recycled wool
Type wol: Ecologische, duurzame en diervriendelijke wol, vrij van chemicaliën
Afmeting: 130 x 200cm
Productie: Klippan spint, weeft en verft alles in de eigen Oeko-Tex® weverij

Kwaliteit
Geniet van de mooie kwaliteit wol, de plaids zijn heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en erg comfortabel. Daarnaast bevat wol van nature olie wat het water- en vuilafstotend maakt. De wol is niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en andere toevoegingen, een duurzame en comfortabele keuze!

Onderhoud van een wollen deken
Wol heeft van nature een vuilafstotende eigenschap en daarom is het niet nodig om de wollen dekens te wassen. Wij adviseren de dekens buiten “te luchten” wanneer het vochtig weer is zoals mist.
Als u het toch nodig vindt de dekens te wassen volg dan de instructies hieronder:
- Wassen kan alleen op het speciale wolwasprogramma tot 30 graden met lage toeren.
- Gebruik een speciaal wol wasmiddel.
- Geen andere producten in de trommel

Klippan plaids  - een duurzame en comfortabele keuze!

© 2010 - 2024 Dynamic Comfort Bestelsite voor Winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel