Klippan Dekens van 100% organic cotton

Organic cotton, Chenille of Brushed
Alle plaids van Klippan zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals katoen, organic cotton en eco wool. Wat katoen betreft kunt u kiezen uit 2 mooie kwaliteiten:
De dikkere Chenille katoenen plaids of de wat dunnere Brushed cotton plaids.


De chenille katoenen plaids van Klippan zijn gemaakt van 100% organic cotton ofwel biologische katoen. De katoen wordt op een speciale wijze getwijnd, waardoor er een chenille katoenen draad ontstaat. Deze zachte draden zijn iets dikker dan de gewone katoen. De plaids van chenille katoen zijn wat dikker en warmer dan de standaard katoenen plaids en kunnen daardoor het hele jaar door gebruikt worden. De chenille katoenen plaids hebben een afmeting van 140x180.
Brushed cotton plaids zijn bijna allemaal gemaakt van 100% biologische/eco katoen. Na het weven worden de plaids geborsteld waardoor de dekens een extra zacht laagje krijgen. De brushed cotton plaids zijn dunner en vallen soepel ze hebben een afmeting van 130x180 cm.

© 2010 - 2024 Dynamic Comfort Bestelsite voor Winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel