Knut

Artikelnummer: 2092
Artikel 8 van 47

Klippan plaid wol Knut 

De roze kleur is een zachte tint. Het plaid heeft een ingeweven motief, het motief is er met een ecru draadje ingeweven. Het plaids is aan beide kanten gelijk. Aan de uiteinden is het plaid mooi afgewerkt met ecru kleurige franjes.

Merk: Klippan, Zweedse dekens & plaids
Artikel: Plaid voor op de bank of op het bed
Afmeting: 130x200cm
Materiaal: 100% eco lamswol
Type wol: Ecologische en duurzame diervriendelijke wol, vrij van chemicaliën
Productie: Klippan spint, weeft en verft alles in de eigen Oeko-Tex® weverij


Kwaliteit
De deken is voorzien van het Woolmark keurmerk dat garant staat voor pure wool. Geniet van de mooie kwaliteit wol, de plaids zijn heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en erg comfortabel. De wol is niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en andere toevoegingen.

Duurzaam & dierenwelzijn
Wil je een deken die past bij een duurzamer leven kies dan voor deze duurzame eco-wollen deken. De Klippan collectie is een 100% natuurlijke, duurzame collectie. Alle lamswol komt uit Nieuw-Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. Klippan geeft veel om duurzaamheid en dierenwelzijn en doet geen concessies aan kwaliteit.
 

Onderhoud van een wollen deken
Wol heeft van nature een vuilafstotende eigenschap en daarom is het niet nodig om de wollen dekens te wassen. Wij adviseren de dekens buiten “te luchten” wanneer het vochtig weer is zoals mist.
Als u het toch nodig vindt de dekens te wassen volg dan de instructies hieronder:
- Wassen kan alleen op het speciale wolwasprogramma tot 30 graden met lage toeren.
- Gebruik een speciaal wol wasmiddel.
- Geen andere producten in de trommel

Klippan dekens - een duurzame en comfortabele keuze!

© 2010 - 2024 Dynamic Comfort Bestelsite voor Winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel